Ξεσπιτώνουν τον κόσμο πίσω από την πλάτη του...

 


Άλλη μία φορά πού τα πράγματα δεν έχουν καλή κατάληξη και δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα, πώς γίνεται να προσπαθείς στη ζωή σου να κάνεις κάτι υπό όρους και να εισβάλλουν  να σου παίρνουν αυτό που πολεμάς να κρατήσεις και να υλοποιήσεις. Τους στόχους σου για ένα καλύτερο μέλλον για σένα και για την οικογένειά σου.

Τα άρθρα ένα σωρό τα σχόλια ακόμα περισσότερα η κατάληξη; τι γίνεται τελικά; Από ότι έχω διαβάσει έως τώρα ακόμα δεν έχω καταλάβει το γιατί γίνεται πάλι όλο αυτό. Ποιος είναι αυτός που αποφασίζει και βγάζει τέτοιους νόμους και χαντακώνει τόσο απλά τον κόσμο και τα όνειρά του και όλο του τον κόπο και όλο τον εαυτό  στην ουσία. 

Και μία όμορφη καθημερινή μπαίνουν μέσα στο σπίτι σου και σου λένε φίλε αυτό δεν είναι το σπίτι σου αυτό εδώ το σπίτι ανήκει σε κάποιον άλλο. Αυτός ο επαγγελματικός χώρος κύριε δεν ανήκει σε εσάς εμένα τα χαρτιά που έχω μπροστά μου λένε άλλα πράγματα. Και εσύ τότε τι κάνεις; Πώς συνεχίζεις;

Δείτε στις επόμενες τρεις παραγράφους την απόφασης του Αρείου Πάγου από δικηγορικό γραφείο: Όπως ήδη έχουμε επισημάνει με την υπ’ αριθμό. 1/2023 απόφαση, η Ολομέλεια του Aρείου Πάγου απεφάνθη αποκλειστικά επί του ζητήματος που ανέκυψε, ιδίως από τον Σεπτέμβριο του 2022 και αφορούσε το ποιος νομιμοποιείται να διενεργεί πλειστηριασμούς και λοιπές δικαστικές ενέργειες κατά των δανειοληπτών (η εταιρεία διαχείρισης - servicer ή η αλλοδαπή εταιρεία ειδικού σκοπού – FUND;).

Τη θέση μας, ότι η έκδοση της απόφασης αυτής του Αρείου Πάγου, δημοσιευθείσα την 16/2/2023, δεν είναι δεσμευτική και δεν επηρεάζει σειρά κρίσιμων ζητημάτων – ακυροτήτων και καταχρηστικών μεθοδεύσεων που λαμβάνουν χώρα εις βάρος των δανειοληπτών, μας επιβεβαίωσε περίτρανα η εκ δοθείσα, μεταγενέστερα της απόφασης του Αρείου Πάγου και συγκεκριμένα την 23η Φεβρουαρίου 2023 απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου, με την οποία ακυρώνεται έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακινήτου και ο προγραμματισμένος πλειστηριασμός της ακίνητης περιουσίας – κατοικίας εντολέα των Γραφείων μας.

Η εκ δοθείσα στις 23/2/2023, ήτοι μετά την από 16/2/2023 δημοσίευση της απόφασης του Αρείου Πάγου, απόφαση του Πρωτοδικείου, σχετικά με την υπόθεση εντολέως μας, η οποία συζητήθηκε στις 10/2/2023, όταν και είχε διαρρεύσει ήδη η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, αποδεικνύει ότι τα αρμόδια δικαστήρια εξακολουθούν να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, ελέγχοντας τις πράξεις και τις μεθοδεύσεις των servicers και των funds κατά των δανειοληπτών, ενώ γνωρίζουν ότι η θέση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου είναι υπέρ των funds. Το εν λόγω δικαστήριο απεφάνθη για πρώτη φορά – μετά την απόφαση της ΟλΑΠ με οριστική απόφαση περί της ακύρωσης κατάσχεσης και πλειστηριασμού.

Είναι πάρα πολλά τα θέματα που θα μπορούσαμε να αλλάξουμε συλλογικά αν σκεφτόμασταν όλοι πώς θα φτιάξουμε το πλάνο μας με σωστές αρχές και νόμος που να ισχύουν για όλους προς το όφελος όλων μας. Τα σκέφτεται κανένας όλα αυτά ή μόνο εγώ είμαι τόσο ονειροπόλος και Φαντάζομαι μία καθαρή κοινωνία με όλο τον κόσμο στο δρόμο χαρούμενο χωρίς να υπάρχει ζήλια και φθόνος Μόνο εγώ το σκέφτομαι αυτό δεν νομίζω βλέπω μέσα σε τόσο πολύ κόσμο γύρω-γύρω που συμφωνεί και μαζί μου. Πού είστε εσείς; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ;;;


 Συντάκτης: Χαράλαμπος Κοκκινίδης.


Όλοι μας γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, και όμως μπορούν όλα να αλλάξουν, πάτησε εδώ για να ενημερωθείς.

Πραγματικά γεγονότα με στοιχεία που δε τα χωράει το μυαλό σου… δες τα εδώ!

Η τέλεια κοινωνία είναι γεγονός, δες εδώ πως μπορεί να πραγματοποιηθεί.